28% Viura, 27% Tempranillo Blanco, 23% Chardonnay, 9% Maturana Blanca. Vergisting en rijping op nieuwe Amerikaanse eiken vaten (met lage tot medium toasting) gedurende 3 maand
100% Verdejo. Komende uit één wijngaard met meer dan 100 jaar oude wijnstokken. Vergisting op inox en rijping op de fijne droesem op 300L vaten van Franse eik gedurende 12 maand.
100% Monastrell. Alcoholische vergisting op inox vaten, de malolactische gisting gebeurt op eiken vaten van 500 L, alsook de verdere rijping gedurende 9 maand
Monastrell, Syrah. Alcoholische vergisting op inox vaten, de malolactische gisting gebeurt op eiken vaten van 500 L, alsook de verdere rijping gedurende 4 maand
100% Monastrell. Alcoholische vergisting op inox vaten, de malolactische gisting gebeurt op eiken vaten van 500 L, de verdere rijping op tinajas (stenen kruiken) gedurende 3 maand.
100% Verdejo. Komende uit één wijngaard met meer dan 100 jaar oude wijnstokken. Vergisting op Tinaja (amfoor) en rijping op de fijne droesem gedurende 10 maand.