Wij organiseren uw privéproeverij

Wij organiseren uw privéproeverij

 

Wij organiseren ook privé-degustaties voor groepen onder het thema “Ronde van Spanje”

 

Graag verzorgen wij uw exclusieve wijndegustatie . Geschikt als leuke ‘Incentive‘ voor uw collega’s of als activiteit voor familie en vrienden.

 

Tijdens deze proeverij overlopen we de Spaanse wijnstreken en druivenrassen en illustreren dit met een tiental aangepaste wijnen (3 witte en 7 rode) in stijgende volgorde van complexiteit en afsluitend met een topper. Over elke wijn geven wij een deskundige uitleg. In voorafgaandelijke samenspraak kan van dit thema afgeweken worden.

 

Wij rekenen dat een proeverij minimum een 2 uur duurt. Deze heeft plaats in de lokalen van onze winkel te Kortenberg, Leuvensesteenweg 70.

 

De commentaar gebeurt in één taal: Nederlands, Frans of Engels. Deze proeverijen hebben bij voorkeur plaats op vrijdag of zaterdag in de loop van de avond.

 

Privé-degustaties zijn mogelijk vanaf 10 deelnemers. 20 personen of meer is geen enkel probleem.

 

Een dergelijke proeverij kost u €150 (1) of 15.000 punten op de klantenkaart (2) per set wijnen. Vanaf meer dan 15 personen hebben we een tweede set wijnen nodig en dan verdubbelt de prijs.

(1) Deze prijs is forfaitair en kan aangepast worden aan uw wensen. Deze som dient voorafgaandelijk op onze rekening gestort te worden.

(2) de klantenkaart is enkel geldig te Kortenberg

Aan u om ons een aantal data voor te stellen … Stuur een e-mailtje naar ons met de gewenste data en het mogelijk aantal deelnemers.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.