Wij organiseren uw privéproeverij

  • Geplaatst op
  • 0
Wij organiseren uw privéproeverij

Wij organiseren ook privé-degustaties voor groepen onder het thema “Ronde van Spanje”

Graag verzorgen wij uw exclusieve degustatie . Geschikt als leuke ‘Incentive‘ voor uw collega’s of vrienden.

Tijdens deze proeverij overlopen we de Spaanse wijnstreken en druivenrassen en illustreren dit met een tiental aangepaste wijnen
(3 witte en 7 rode) in stijgende volgorde van complexiteit en afsluitend met een topper. Over elke wijn geven wij een deskundige uitleg.
In voorafgaandelijke samenspraak kan van dit thema afgeweken worden.

Wij rekenen dat een proeverij minimum een 2 uur duurt. Deze heeft plaats in de lokalen van onze winkel te Kortenberg, Leuvensesteenweg 70.

De commentaar gebeurt in één taal: Nederlands, Frans of Engels. Deze proeverijen hebben bij voorkeur plaats in de week of zaterdag in de loop van de avond.

Privé-degustaties zijn mogelijk vanaf 10 deelnemers. Indien u met meer komt, kan de degustatie ofwel goedkoper worden ofwel met een paar betere wijnen uitgebreid worden of nemen we additioneel een paar andere wijnen erbij (zoals uitstekende dessertwijnen).
20 personen of meer is geen enkel probleem.

Een dergelijke proeverij kost u €150 of 15.000 punten op de klantenkaart (enkel geldig te Kortenberg) of meer naargelang uw wensen. Deze som dient voorafgaandelijk op onze rekening gestort te worden.

Aan u om ons een aantal data voor te stellen …

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden