Videoreportages van RingTV

Videoreportages van RingTV

Onderstaand vindt u een overzicht van de belangrijkste videoreportages die RINGtv de voorbije jaren maakte samen met Sacacorchos. Ook het verslag van de wijnreis naar Catalonië van oktober 2018 vindt u hier. Zij waren allen te zien in het magazine Viva!Wijnen

Veel kijkgenot!

 

Wijnreis naar Catalonië met RINGtv (2018)

Wij hadden het genoegen om in oktober 2018 met een 35-tal RINGtv kijkers op wijnreis te gaan naar Catalonië waar we de wijndomeinen Carles Andreu, Clos Berenguer, Cellers Tarroné en de Vinícola de Sarral (Portell) bezocht hebben. Bovendien konden we in de Parador van Lleida (Lérida) en in de historische privéwoning van de familie Andreu genieten van bijzondere degustaties van de domeinen Bodegas Tobía, Emilio Moro, Garciarévalo, Vinyes d'Olivardots, Terras Gauda, Pittacum en Quinta Sardónia.

RINGtv maakte hiervan een mooie reportage opgesplitst in twee delen.

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens het weekend van 18/11/2018 zonden zij een leuke trailer uit:

 

Deel I van de ringTV-reportage over de wijnreis naar Catalonië uitgezonden tijdens het programma Viva! Wijnen:

 

Deel II van de ringTV-reportage over de wijnreis naar Catalonië uitgezonden tijdens het programma Viva! Wijnen

 

 

Videoreportage van november 2015

Viva! Reportage van 7/11/2015 over Sacacorchos met proefsessie van de wijnen Eduardo Peña en Emilio Moro Malleolus door Yanick Dehandschutter (Sommelier)

 

Videoreportage van november 2014

In VIVA! Wijnen maakt Dirk De Mesmaeker wekelijks kennis met een wijnhandelaar uit onze regio. Deze keer komt Viva! de sfeer snuiven én proeven op de opendeurdagen van Sacacorchos.
En in deze nieuwe reeks legt Dirk ook enkele van onze topwijnen voor aan de bekendste sommeliers van het land : Andy De Brouwer uit Halle en Yannick Dehandschutter uit Lennik.

 

 

 

 

Videoreportage van november 2013

Op zijn zoektocht naar lekkere wijnen in de regio houdt Dirk Demesmaeker deze week halt in Kortenberg. Guy Vankeerberghen, eigenaar van Sacacorchos, wijdt Dirk in in de geheimen van de Spaanse wijnen en cava’s. En uiteraard worden opnieuw tal van lekkere wijntjes geproefd!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden