- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bodegas Garciarevalo Harenna 2021
€14,35
-
- Artikelcode RUES007
- EAN 8437001101191
100% Verdejo. Druiven komende van honderdjarige wijnstokken uit één wijngaard met zand als ondergrond.
Op voorraad
BESCHRIJVING <kik hier>
Druivenras: 100% Verdejo.
Kleur: een heldere strogele wijn met groene toetsen. Neus: een medium intensiteit. Een behoorlijk complexe neus met rijp geel fruit, citrustoetsen (sinaasappelschil) en vegetale (groene kruiden zoals anijs) en minerale elementen.
Mond: een volle wijn in de aanzet met een gebalanceerde aciditeit en fijn bittertje. Rijp geel fruit, citrus en anijszaad.
Vinificatie: De Harenna is een gelimiteerde productie waarvan de handgeplukte druiven afkomstig zijn van een oude wijngaard van 8,5ha waarvan een groot deel van de wijnstokken meer dan 150 jaar oud zijn. De ondergrond gelegen op 730 meter is zeer zanderig en arm aan organische stoffen waardoor de wijnstokken zeer diep moeten gaan om water en mineralen te vinden. De druiven krijgen een koude schilmaceratie op 6°C gedurende 12 uur gevolgd door een vergisting met autochtone gisten gedurende 21 dagen in inox cuves aan 15°C en vervolgens een rijping sur lie van tenminste 4 maand met regelmatige battonage.
Kleur: een heldere strogele wijn met groene toetsen. Neus: een medium intensiteit. Een behoorlijk complexe neus met rijp geel fruit, citrustoetsen (sinaasappelschil) en vegetale (groene kruiden zoals anijs) en minerale elementen.
Mond: een volle wijn in de aanzet met een gebalanceerde aciditeit en fijn bittertje. Rijp geel fruit, citrus en anijszaad.
Vinificatie: De Harenna is een gelimiteerde productie waarvan de handgeplukte druiven afkomstig zijn van een oude wijngaard van 8,5ha waarvan een groot deel van de wijnstokken meer dan 150 jaar oud zijn. De ondergrond gelegen op 730 meter is zeer zanderig en arm aan organische stoffen waardoor de wijnstokken zeer diep moeten gaan om water en mineralen te vinden. De druiven krijgen een koude schilmaceratie op 6°C gedurende 12 uur gevolgd door een vergisting met autochtone gisten gedurende 21 dagen in inox cuves aan 15°C en vervolgens een rijping sur lie van tenminste 4 maand met regelmatige battonage.
Reviews