Sacacorchos organiseert dit jaar geen eindejaarsproeverij te Kortenberg

Sacacorchos organiseert dit jaar geen eindejaarsproeverij te Kortenberg

 

Zoals u weet zijn de eindejaarsproeverijen van Sacacorchos een bijzonder evenement die door vele klanten worden geapprecieerd.

 

Dit jaar is anders. Omwille van de Coronacrisis is het onmogelijk om onze wijnbouwers naar België te krijgen. Bovendien zouden we de proeverijen compleet moeten reorganiseren zodat ze Corona-veilig zouden kunnen verlopen.

 

Daarom prefereert Sacacorchos om dit jaar GEEN eindejaarsproeverij te organiseren te Kortenberg. We zijn bijgevolg op zoek gegaan naar een aantal veilige alternatieven, waarvan hier de korte inhoud vindt (klik op de link voor meer informatie):

 

  1. Kies ons feestwijnenpakket en ontvang een waardebon van €20 voor een volgende aankoop. U krijgt er tevens een gratis Zoom-presentatie bij.
  2. Kies je eigen proefpakket van minimum zes wijnen en ontvang een waardebon van 15% op de waarde hiervan, die u bij een volgende aankoop kan gebruiken
  3. Schrijf u in voor onze "Virtuele Ronde van Spanje". Koop ons ontdekkingspakket en ontvang hierbij een virtuele wijnproeverij via Zoom, veilig in uw bubbel. U krijgt er tevens een bak wijnglazen bij die u kan gebruiken tijdens de proeverij en vuil weer terug kan brengen